Vijesti

04/03/2014

Novi ciklus javnih radionica Prostor.i.ja

Prošle godine se program koncentrirao na škole, a u 2014. se ponovno vraćaju javne radionice!

Novi ciklus radionica programa Mala škola arhitekture - Prostor.i.ja se ove godine ponovno provodi kao javna serija besplatnih radionica u Društvu arhitekata Zagreba, a program se nastavlja i u zagrebačkim osnovnim školama. Za ovakvu učestalost i širok raspon aktivnosti, potrebni su brojni provoditelji. Programu su se ponovno priključili volonteri - posve nova skupina entuzijasta, redom studentica ili netom diplomiranih arhitektica. Interes za sudjelovanjem u programu iskazale su Helena Ferkula, Antonija Galac, Snježana Josipović, Daša Manojlović, Mateja Markešić, Maša Medoš, Mirta Rusan, Natalija Šarlija, Klara Niksic, Karla Sršen, Bruna Stipanicic, Sabina Pleše, Marija Rupa, Anita Krmek i Monika Tomić.

U prvoj radionici, održanoj 1. ožujka, 'Od linije do prostora', djeca su ispitivala mogućnosti definiranja prostora linijom - slamkama, žicom, vunom u pripremljenim perforiranim okvirima... 

Iduće radionice održat će se 15. ožujka, 5. i 12. travnja, 24. i 31. svibnja, te 7. lipnja, sve u Društvu arhitekata Zagreba od 10-12 sati. Više informacija o novim javnim radionicama i prijavama saznajte na stranicama DAZ-a.

Galerija slika